Terug naar Nieuws

Eerste sessie zorginhoudelijke samenwerking

Gepubliceerd op:
Eerste sessie zorginhoudelijke samenwerking

Tijdens de 'Startbijeenkomst' van woensdag 18 oktober 2017 is afgesproken om eind november weer om de tafel te gaan en dan de samenwerking met en rondom de patiënt inhoudelijk vorm te geven. Dat zal op woensdag 22 november 2017 zijn. De bespreking wordt ook deze keer in één van de zalen van Hotel Faber in Hoogezand gehouden.

Op 22 november 2017 worden de mogelijke aandoeningen en patiëntengroepen die tijdens de bijeenkomst van 18 oktober jl. en tijdens de bijeenkomst van 23 november 2016 in Veendam aan de orde zijn gekomen, nader inhoudelijk besproken. Welke disciplines zijn bij een aandoening betrokken, hoe vindt de overdracht plaats, hoe worden verwijzingen geregeld, hoeveel tijd wordt aan de patiënt besteed etc. Het is de bedoeling dat als over ongeveer zes maanden de deuren van het Medisch Centrum opengaan een aantal zorgprogramma's (eventueel zorgpaden) al ontwikkeld is en toegepast kan worden.

De bespreking op woensdag 22 november 2017 wordt gehouden in Hotel Faber, begint om 17.30 uur en eindigt op 19.30 uur. De inloop is vanaf 17 uur.

 

Jerusalema Challenge

Jerusalema Challenge
 Jerusalema Challenge Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer op Facebook  Klik op link om naar Facebook te gaan!
 

Afscheid Huisarts Henk van Dijk | Welkom Huisarts Anne Floor van der Stoel

Afscheid Huisarts Henk van Dijk | Welkom Huisarts Anne Floor van der Stoel
  Huisarts Henk van Dijk had maandag 30 september zijn laatste werkdag. Zijn opvolgster is Anne Floor van der Stoel.